سال ۱۳۰۹ نگرش فعلی فرودگاه با ورودی به بلوار کازینو توسط آلمانی ها شناسایی و موردمطالعه قرار گرفت.

 فاتحه از فرودگاه رامسر  (یاتا: RZR، ایکائو: OINR)بوسیله عنوان یک فرودگاه تشریفاتی استفاده شد و پذیرای هواپیماهای (پاسارگاد) ویژه خاندان سلطنتی، مهمانان ویژه وسپس مسافرین خارجی و از جمله افراد انگلیسی بود که هتل همیشه رامسر را بصورت کامل کرایه کرده بودند.

در سایت فرودگاه رامسر آمده است که ۲۵ مرداد ۱۳۳۲ محمدرضا پهلوی و ثریا از فرودگاه رامسر بوسیله بغداد پرواز کرده و از آنجا به ایتالیا رفتند.

عمل ۱۷۹ پرواز تفریحی تو یک روز از افتخارات فرودگاه رامسر است.

تو کارنامه فرودگاه رامسر عمل ۱۶ تصعید مسافربری در یک روز دیده می شود.

پس از انقلاب،  فرودگاه رامسر تک مصرف عمومی مردم قرار گرفت و با روند افزایشی پروازی هم حالا یومیه چندین پرواز مسافربری دارد. در ماه های متنوع سال تعداد پرواز متفاوت بوده و داخل ایام خاص (برای مثال تعطیلات نوروز و .) تعداد پروازها با رخساره زبر العاده افزایش یافته و تا اینکه ۱۶ پرواز رفت و رجعت روزانه همچنین ارتکاب شده است.

دو باندپروازی درون فرودگاه رامسر بود دارد؛   شامل یک باندآسفالت قدیمی به طول ۱۵۰۰ متر و به قدر ۴۵ متر (با احتساب شانه) که از جانب شرق باند ۳۱ و از سمت غرب باند ۱۳ نام گذاری شده است و دیگری باند متاخر بتنی که درون سال ۱۳۸۹ در سفر استانی رئیس جمهور لحظه بوسیله عنوان طرح ملی آغاز شد و برای هواپیمای ایرباس ۳۲۰   به کشش ۲۷۰۰ متر در به خشکی امدن باند قدیمی دستور کار ریزی شد. در فاز مقدمه از  ۲۷۰۰متر مورد نیاز ساخت  ۲۴۰۰ متر آن بوسیله عرض ۶۰ متر (با احتساب شانه) انجام شد. این باند از سمت شرق باند ۳۰ و از سمت غرب باند ۱۲ شهرت گذاری شده است.      



  امکانات فرودگاه رامسر

 باند جدید فرودگاه رامسر که به گفته وب سایت این فرودگاه نخستین باند بتونی در فرودگاه های سرزمین به شمار می آید.

وسعت ترمینال فرودگاه رامسر با اجرای طرح ترقی در فاز مقدمه به ۱۱۰۰۰ مترمربع و تو مرحله دوم با ۱۱۰۰۰ متر مربع دیگر بوسیله ۲۲۰۰۰ متر مربع افزودن خواهد یافت.

این فرودگاه از نوع کنترل شده(Controlled Aerodrome) است و کلاس کنترل D را دارد.

سایت هواشناسی سینوپتیک فرودگاه رامسر به طور ۲۴ ساعته انجام شهریه می یواش.

واحد سوختگیری هواپیمایی فرودگاه رامسر فعال است.

 واحد پناه زمینی و آتش نشانی(CAT۵) متناسب شرایط فرودگاه با استانداردهای جهانی فعال است.

فرودگاه دارای جهیز روشنایی باند، تاکسی وی، اپروچ و پارکینگ و سه برج نورافکن بزرگ درون محوطه فرودگاهی پارکینگ هواپیما و پارکینگ خودروست.

این فرودگاه دارای دو مایه دیزل ژنراتور بخاطر مواقع اضطراری اندازه صاعقه است و همچنین چندی UPS از تمام تجهیزات در برابر اندازه برق بخانه برگشتن حفاظت می کند.

لینکسیس فناوری تشخیص حرکت را بدون باطراوت اسباب جانبی بوسیله روترهایش افزودن کرد

سامسونگ و آزمایش اندروید 10 روی گلکسی نوت 9

تهییج مغز درون علاج افسردگی اکید موثر است

فرودگاه ,رامسر ,باند ,متر ,بوسیله ,  ,فرودگاه رامسر ,و از ,از سمت ,این فرودگاه ,است و

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

وبلاگ کارشناسی مشاوره و سرگروه آموزشی مشاوران (م.آ.پ) ناحیه سه کرمانشاه کاشت مو | هزینه کاشت مو باغ عدن رقاصه ای که نیستم سودا سفر تحقیقات دانشجویی و دانش آموزی اینترنت مخابرات شهرک طالقانی ماهشهر پمپ وکیوم روغنی VALUEتک مرحله 13.5متر آموزش سئو به سبک جدید و اخبار سئو وبلاگ شهریار